2010. március 7., vasárnap

márciusi hó.

Úgy gondolom, márciusban nem a legmegszokottabb dolog arra kelni, hogy havazott.változhatna már ez a bizonytalanság.. nem akarok havat.szép idő kellene, napsütéssel, levenni végre ezeket a téli cuccokat. a pakban két kislány játszott, gondolom az ablakból megpillantva a fehérséget kedvük lett kimenni a szabadba, épiteni egy hóembert meg ilyesmi. kiskoromban ugyan ez volt, a legkisebb hónak örültem..viszont az rossz érzés volt, amikor rá kellett jönni hogy ez a semmi hó nem igazán marad meg.. a hógolyóba több volt a földdarab mint a hó, nem lehetett jól összegyúrni, kevés is volt, meg már a hangulata se ugyan az. mindig nagy csalódás volt.
A tegnapi nap nem tartogatott semmi jót. olyan dolgok vannak körülöttem, olyan bajok amiket meg kellene oldani. fáj beismerni azt ha rossz uton vagyunk, ha nem helyes dolgot teszünk.. felválalni a dolgokat lehetetlen, mert félünk a megbélyegzéstől, más emberek véleményétől. ezt érzem most, és visszagondolva ez megy már évek óta. szeretnék úgy élni, hogy minden rendben van, hogy nincs olyan amiért minden nap emésztjük magunkat, és képtelenek vagyunk megoldani már hosszú ideje. és ez egy olyan dolog,amit magunkba kell tartani, mert ha kiderül.. nem szabad kiderülnie.
szeretném végre elengedni a múltat, túllépni minden dolgon ami mai napig fáj. nem teljesen elfelejteni, de elhatárolódni tőle, és nem mindent köré építeni. végre tisztán látni mindent, és helyes döntéseket hozni. a múlt ittvan hogy összekuszáljon mindent..
Áhh...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése